Nak Berkongsi Cerita Set Kesuburan Shaklee

Alang-alang dah menulis blog, saya nak berkongsi tentang cerita Set Kesuburan Shaklee. Rasanya ramai dah tahu. Tapi saya yaking ramai juga yang masih tidak tahu. 

Set Kesuburan Shaklee ini, adalah set lengkap yang boleh ataupun memang WAJIB digunakan oleh kedua suami isteri untuk membantu meningkatkan tahap kesuburan mereka. Nak dapat zuriat, tak bolehlah sebelah pihak sajakan, kenalah keduanya sihat dan subur. Lebih-lebih lagi, kalau suami seorang perokok, memang sangat menggangu kualiti sperma. Bagi wanita pula, GLA iaitu salah satu komponen dalam set ini dapat membantu mengecutkan cyst jika ada, disamping menstabilkan kitaran haid  selain fungsinya yang utama iaitu untuk menyediakan medium yang subur buat si isteri.

Secara ringkasnya, vitamin atau supplemen yang ada dalam set ini memang tahan lama. 4 bulan lamanya. Dan ia tiada pantang. Cuma ikut saja aturan makannya supaya dapat kesan yang maksimum. Bila kesannya maksimum maka peluang untuk hail pun tinggilah kan. 

Tiada yang lebih bermakna apabila mendapat perkhabaran dari pengguna set kesuburan ini yang telah pun berjaya walaupun pada usia 40-an dengan hanya sebelah ovari saja. Alhamdulillah !! kuasa Allah.. kita hanya berikhtiar. 

Testimoni Set Kesuburan Shaklee

So pada kawan-kawan yang sedang berikhtiar untuk mendapatkan zuriat tu, boleh cuba. Silalah klik ke link ini ya . Nanti ada maklumat lengkap di sana. 

Dan jangan lupa berdoa. Mudah-mudahan ada rezekinya nanti.

Jaga diri ~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*