Rentetan Dari Nurse call

     Jap tadi .. aku call hubby.. lambat la pulak dia nak sampai.. aku kat umah  mcm kucing nak beranak pulak.. kehulu ke hilir .. tak tenang.. last2 tadi aku call jugak hubby dia kat mana.. Dia dah ada kat depan lagi 10 mins sampai..
    Rupanya lepas aku call dia awal-awal tadi, nurse call dia jugak and dorang cakap kena sampai sana before kul 3 petang ni ( this nurse didn’t mention to me earlier on).. tak lama lepas tu.. nurse call dia balik mintak consent…
   My baby kena undergo operation untuk ambil air tulang belakang sebab dia ada infection. Dorang tak boleh tunggu lagi. Kena buat sekarang jugak !
  Actually last 3 days dia dah dimasukkan darah baru untuk fight dengan infection tu. Semalam aku pergi, doctor cakap ada inprovement. Alih-alih arini nak buat operation . Ya Allah baby sekecil tu kena buat operation.. ambil air tulang belakang setau aku sakit.. Ya Allah bantulah insan kecil ni.. berilah dia kekuatan.. aku juga harus kuat. kami semua kena kuat.. Aku tengah bersiap-siap untuk pergi ni.. Tunggu hubby datang.. Amin Amin..

4 Responses to Rentetan Dari Nurse call

  1. moga pensil magik dan hubby tabah hadapi dugaan..

  2. suteq...ex roomate

    everybody reading this blog sure praying to Allah for the baby & parent to be STRONG…. thanks pensilmagik for sharing this…i'm with u…. Ya ALLAh berilah kekuatan pada hambaMu ini…

  3. semoga semua nyer selamat.. amin.. =)

  4. Deena:
    terima kasih atas doa tulus ikhlas..

    Suteq:
    doa dan semangat mu sangat2 berharga utk kami. This is what friends are for…

    fiqkbe:
    Amin amin.. Allah pasti mendengar doa mu kawan.. terima kasih sangat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*