Kenapa Nurse call pulak ni

Update terbaru..
5 minutes tadi nurse dari NICU call. Katanya doctor nak jumpa kitorang. Apa pasal la pulak ni ? Ya Allah tolonglah kami. Lindungi bayi kami dari sebarang keadaan yang tak di ingini. Macam-macam dah fikir ni sementara hubby nak sampai rumah. Hubby keluar ke bandar kerana ada urusan. Dah pun inform dia.. Rasa nak terbang je ke sana sekang.

Mudah-mudahan tiada apa yang serius tapi apa pun aku harus bersedia .. Just be strong.. InsyaAllah semuanya selamat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*