I’m Back

Assalamualaikum..
Pekaba sumer.. pergh lama gila tak update kat sini.. bertapa hampir 4 bulan setelah kena buatan org.. eh cop cop.. bukan sakit tu ehhehe.. ni sakit lain .. dlm ertikata lain, I’m pregnant !.. Alhamdulillah.. 4 bulan lebih gak menyepikan diri sebb morning sickness atau alahan yang sgt2 teruk.. Sampai kena masuk air dan sampai la benti keje.. What ?? Benti keje ? Yes.. I am a home maker right now ( ceh cakap omputih kunun.. nak bagi sedap sket telinga dengar.. walopun sebenarnya suri rumah but wait.. there’s not just a a suri rumah , will tell more abt it later )

Byk benda nak update sini. Aktiviti masa rehat, cemana alahan yg teruk tu, percutian setelah berehat lama, anniversary celebration (yg tak seberapa.. harap korang tak menyampah ), and my latest projek which involve early childhood education and parenting.. So wait ya.. till then.. am signing off.

One Response to I’m Back

  1. Pingback: Plus Size Kasper Suits Career Women Climbing The Corporate Ladder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*