Traffic Jam & Buka Puasa

Entry kali ni nak guna bahasa rojak la pulak hehe .. 
Biasanya dlm bulan puasa ni, most companies akan bagi pelepasan awal utk staff balik berbuka. Biasanya dlm pkul 4.30 camtu. Betul kan ? tapi tidak bagi kitorang.. keje tetap keje cam biasa. balik sama je .. 8-8. owh lupa nak gtau, kitorang keje shift. 24 hours sini mmg ada org. So takde can la nak balik awal. Berbuka je la kat depan komputer ni dgn member2 sebelum sambung kje lagi beberapa minute nak balik.
Semalam petang hujan kat KL lebat kan ? dari atas opis aku nampak traffic jem gegila dari Jln Semantan ke KL. Masa tu lam kul 6.30 ptg. Mesti ramai yg berbuka lam kete je. Ada hikmahnya jugak kitorang balik lambat sket so takde la berasak2 menempuh jem. Dgn penat puasa lagi .. alih2 kena berbuka lam kete.. uishh tak dapek la .. 
Nasib la member aku dah pegi beli kuih2 sket utk berbuka nnt. Makan ala kadar je .. sebb nak balik dah .. Nnt balik baru carik nasik .. ni  menu kitorang tong2.. rasa sorang sket..

Sempat jugak aku meng snap gamba 2 orang (sebb manusia takleh guna ekor 😀 ) kumbang , teammates aku .. Azri and Hadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*