Mee chinese style ?

Ha, balik je dekat2 area umah, aku pun decide nak makan kat satu restoran Cina Muslim ni. Ni 2nd time makan kat sini. Restoran ni baru je beroperasi. Food dia boleh tahan gak la dgn rege dia. Tak mahal tak murah. Sedang2.. dan ada rasa. Cuma kena pandai pilih. Masa 1st time dulu aku order ape ntah. Mcm makan mee yg halus tu dia taruk kicap jek .. huh tak best langsung. Tapi asben aku order nasik kam heong sedap pulak.
Ni gamba restoran tu. Ok jugak interiornya. Salah satu menu dia, nasik itik. Boleh pilih nak peha atau kepak. Rege lam area RM12- RM15 rasanya. ada bran ? 😀

 
Ni makanan aku. Nama dia .. err err.. aku lupa heheh sorii .. susah betul nak ingt sebb ada nama2 chinese sket. Basically makanan ni ada koey teow dgn mihun yg halus2 tu digoreng. Pastu campo kuah.Ada sampah sarap sket  mcm udang, fishcake, sayur2 (fresh). Best ! Rege pun tak mahal . Dlm RM6 semangkuk. Kenyang ! Alhamdulillah.

Sebelum balik tu sempat jugak amik gamba depan kedai ni. Dah nak tutup sebb to dorang switch off lampu depan tu ..

4 Responses to Mee chinese style ?

  1. wuaa pekat la kuah die, ade x mee hokean>? sdp gak ary tu try mkn kt bangi

  2. mcm2 me ada.. cuma tak ingt nama dia .. mmg dia kata ada branch kat Bangi.. in fact dia kata ada 5 cawangan setakat ni .. maju sungguh.. makanan pun bleh tahan ..

  3. hepi fasting:)

  4. da pix nampak sgt lah sedapp….tambah2 tgh puase ni… huhu njwa penah gak try chinese food b4 dis n i think it's nice..sedapp..specially tuk org yg suke sup…huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*